Věra T.

0 0.0 km

Věra T. pomohl získat 3 750 Kč.


Dokončené výzvy

Věra T.

Poběžím i za vás, poběžíme pro hospic Jordán!

"Běhání mě naučilo, že dokážu mnohem víc, než jsem si, kdy dokázala představit."
Věra Tichá - zdravotní sestra

Běhat jsem začala v říjnu 2015, ve svých 45 letech. Protože pracuji na směny jako zdravotní sestra, hledala jsem sport, abych ho mohla provozovat kdykoliv a kdekoliv. Moje ségra přišla s nápadem, že začneme běhat a přihlásila nás na 5 km závod RunTour v Českých Budějovicích, který se konal v dubnu 2016. Naměřila jsem si 5 km trasu okolo domu a začala po večerech 3x týdně běhat, zpočátku jsem uběhla 100 m v kuse, až jsem za tři měsíce uběhla trasu vcelku.

První závod mě naprosto strhl svou atmosférou a začala jsem se přihlašovat na další závody. Vloni jsem si zaběhla svůj první půlmaraton v Českých Budějovicích. Letos první maraton v Praze, ten pocit v cíli byl skvělý, ta hrdost, že jsem to dokázala!!!

Měsíčně se snažím naběhat okolo 150–180 km.

Dobročinný běh kolem Jordánu není tak dlouhý, stejně jako zbývající čas našich pacientů. A já běžím tentokrát hlavně pro ně.

Pomozte mi prosím získat pro hospic více financí. Každá koruna, kterou věnujete prostřednictvím mé výzvy půjde na péči o pacienty hospice.
Umožněme společně pacientům hospice doběhnout jejich cílovou rovinku, tak jak chtějí. Děkuji.

PS. Své běžecké tréninky sdílím v aplikaci Polar, Endomondo, Pomáhej pohybem, na instagramu ( vera.ticha45) a na facebooku.

75 %
Cíl: 5 000 Kč

Vytvoř si svou vlastní výzvu

Registrací a úhradou zapisného to skončit nemusí. Vytvořte si i Vy svou osobní výzvu. Stanovte si cíl a snažte se díky podpoře ostatních získat samostatně finanční prostředky pro konkrétní hospic dle vašeho výběru.